INTERNSHIP

Daca intentionezi sa te specializezi in comunicare, stiinte juridice, filosofia dreptului sau management de proiecte, FACIAS iti ofera oportunitatea unui internship in urmatoarele conditii:

  • Internship scurt cu durata de o luna.

Se ofera: contract de voluntariat, fisa postului, diploma si recomandari, acces logistic, premieri pentru proiecte.

  • Internship aprofundat cu durata de trei luni.

Se ofera: contract de voluntariat, fisa postului, diploma si recomandari, acces logistic, project management, premieri pentru proiecte, oportunitate de angajare.

Pentru a beneficia de intershipul FACIAS trebuie sa ai intre 20 si 25 de ani si sa fii student la o facultate cu urmatorul profil:

a. stiinte juridice

b. stiinte politice

c. comunicare

d. jurnalism

e. sociologie si asistenta sociala

f. filosofie

g. studii europene

h. filologie

CV-ul si scrisoarea de intentie se trimit pe adresa [email protected].

VOLUNTARIAT

Calitatea de voluntar FACIAS iti ofera, deopotriva, drepturi, obligatii si oportunitati.

Devenind voluntar FACIAS ai posibilitatea de a lua parte la o dezbatare ampla si dinamica despre sfera de actiune a societatii civile si despre raportul stat-cetatean. Ai posibilitatea de a remodela acest raport.

Devenind voluntar FACIAS ai posibilitatea sa participi nemijlocit la stoparea unor nedreptati din societatea romaneasca. Ai posibilitatea de a-ti oferi coeficientul de contributie la schimbarea in bine a Romaniei. Ai posibilitatea de a actionaconcret, ajutand oameni reali si solutionand probleme dureroase.

Voluntarii FACIAS vor beneficia de un contract de voluntariat care da dreptul la logistica, informatie si la o fisa de post.Contractul prevede, in egala masura, asumarea unor responsabilitati punctuale fata de organizatie: respectarea programului si a sarcinilor asumate.

Pentru a deveni voluntar  FACIAS trebuie sa ai intre 18 si 25 de ani si sa fii student la o facultate cu urmatorul profil:

a. stiinte juridice

b. stiinte politice

c. comunicare

d. jurnalism

e. sociologie si asistenta sociala

f. filosofie

g. studii europene

h. filologie

CV-ul si scrisoarea de intentie se trimit pe adresa [email protected].